top of page

Helga Vroegop

Ik ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb gezet om naar jou toe te komen. Ik kon het verlies van mijn dierbare niet verwerken en ging maar door en door.
Kwam uiteindelijk mezelf tegen.
Nu een aantal keren geweest en de therapie helpt mij heel goed bij de rouwverwerking.
Zo dankbaar hiervoor.

Erik de Vrede

De beste reiki sessie die ik ooit gehad heb, en ik heb diverse geprobeerd ! Kelly is een topper.

Marion Wintjens

Om de zoveel tijd komt er een verwenmoment op mijn pad. En deze keer had ik voor een massage bij The Calm Zone gekozen. Je keek me aan Kelly en zei: "Volgens mij past een Reiki massage heel goed bij jou." Ik had helemaal geen idee wat een Reiki massage zou inhouden. Maar wat heb ik genoten van deze massage. Wat heb je veel los gemaakt. Met behulp van je massage, voelde ik mijn lichaam op een heel andere manier. Inderdaad je verwende geest, lichaam en ziel! Weet zeker dat dit niet de laatste keer is, dat ik zal kiezen voor een verwenmoment bij jou. Dank je wel voor deze mooie ervaring!
Lieve groet, Marion

Patricia Brandts

Een hele fijne, zachte energie heeft Kelly, en de ruimte was heel rustgevend. Dankjewel Kelly voor de massage en ik kom zeker nog een keer terug.
 

Jennifer Janssens-Oey

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik zeer chaotisch ben en altijd bezig. Nu ik ouder word merk ik dat ik echt de rustmomentjes voor mezelf moet inplannen. En bij Kelly kom ik echt tot rust. Soms schrik ik wakker van m’n gesnurk. En stiekem vind ik dat niet erg want dan geniet ik weer van de heerlijke massage. Maar dat ik zo tot rust kom vind ik een goed teken. Bedankt lieve Kelly

Lisette Lindemans-Moers

Ik wist niet wat ik van deze massage kon verwachten , maar het was een heerlijke ervaring , zo ontspannen en relaxed . Ik kwam met maagpijn vanwege een andere reden en toen ik weg ging was die over. Jij brengt veel positiviteit over en dat voelde ik meteen. Dank je wel lieve Kelly, ik kom zeker nog eens terug

Margreta Jacobs-Pitzalis

Ik heb al verschillende massages mogen ervaren, ze waren allemaal heel rustgevend en ontspannend. Kelly is een rustig en lief persoon, ze legt heel fijn uit wat ze gaat doen ze geeft je een veilig gevoel tijdens de behandeling. Heerlijk ontspannen even in The Calm Zone

Kim Brandts

Ik heb verschillende massages mogen ontvangen van Kelly. Ik ben niet snel stil te krijgen maar bij Kelly durfde ik het wel aan om los te laten. Niet alles kon ik loslaten maar voor mij een heel groot gedeelte wel en dat is echt wel een pluspunt. Kelly straalt heel veel rust uit en de energie waar ze mee werkt is heel fijn. Ik gun het iedereen om het eens te ervaren. 

Aisa Senen

The Calm Zone, een naam die absoluut past bij Kelly. Ik ben bij haar geweest voor een Reiki behandeling en de kalme en rustgevende sfeer die er hing is iets wat zij van nature uitstraalt. Het is heel gemakkelijk om in deze fijne vibe mee te gaan en je tijdens de behandeling volledig te ontspannen.
bottom of page