top of page
kel_edited.jpg

WIE IK BEN 

Mijn verhaal

Even voorstellen, mensen! Ik heet Kelly Helena, geboren in het charmante Maastricht, waar ik nog altijd met veel plezier woon, samen met mijn prachtige tienjarige zoon.

 

In 2010 werden mijn ouders plotseling uit mijn leven weggerukt toen zij om het leven kwamen bij een vliegtuigongeluk. Ik voelde me totaal gebroken en stortte van de ene depressie in de andere, op zoek naar troost onder begeleiding van talloze therapeuten. Hoewel mijn depressieve periodes ook werden uitgelokt door andere ongelukkige gebeurtenissen, was de hoofdoorzaak altijd mijn onvermogen om het verlies van mijn geliefde ouders te verwerken. De impact van hun plotselinge overlijden was kolossaal, en elke therapeut die ik in vertrouwen nam had iets nieuws te bieden, maar de verlichting was altijd tijdelijk.

Tot dat een vriendin voorstelde om een gezondheidscentrum in Spanje te bezoeken, waar zij positieve verhalen over had gehoord.

Eerst was ik een beetje sceptisch, maar ik dacht: waarom zou ik het niet proberen? Uiteindelijk bracht ik een maand door in Spanje, waar ik kennismaakte met een hele nieuwe wereld van holistische en energetische therapieën. Ik had nog nooit eerder zoiets meegemaakt, maar het voelde geweldig! Het raakte me diep, en opgekropte emoties kwamen los, samen met heel veel verdriet.  Het was bijna alsof er een gewicht van mijn schouders viel. Ik nam zelfs een moment om bewust afscheid te nemen

van mijn oude ik.

Heb je ooit overwogen om energetisch lichaamswerk te gaan doen? Het is ongelooflijk hoeveel het je leven kan veranderen. Begrijp me niet verkeerd, praten met een therapeut kan heel goed zijn, maar soms is het gewoon niet genoeg. Geloof me, ik weet het uit persoonlijke ervaring. Na jaren lang worstelen met depressies ontdekte ik eindelijk energetisch lichaamswerk, en het veranderde mijn leven volledig. Ik wou dat ik het eerder had geweten.

Mijn reis naar Spanje bleek een gamechanger, en na mijn terugkomst in Nederland heb ik verschillende opleidingen gevolgd met betrekking tot energetische lichaamswerk. Als gevolg daarvan is alles wat je op mijn website ziet een perfecte mix van mijn liefde en passie, en zie ik het als mijn missie om dit met jullie te delen.

Stel je voor dat je een golf van positieve energie door je lichaam voelt stromen, waardoor elke cel ontwaakt. Je zult gaan ervaren en accepteren, en jezelf weer terugvinden in je lichaam en geest. Laten we samenwerken om weer ruimte te creëren en je verfrist te voelen!

Liefs,

Kelly 

Over: Over mij
bottom of page